petak, 10. ožujka 2017.

JEDNOSTAVNO,A UKUSNO: KONGO

SASTOJCI
biskvit
6 bjelanjaka
6 žlica šećera
18 dkg orasa


 
fil
6 žumanjaka
6 žlica šećera
18 dkg čokolade za kuhanje
1/2 dcl jake kave
20 dkg margarina


 
PRIPREMA
Izraditi bjelanjke pa dodati šećer i orase i to sve sjediniti. Ispeći biskvit u velikoj tepsiji od pećnice na masnom papiru, u prethodno zagrijanoj pećnici na 180'C cca 20ak minuta.

Na pari, na laganoj vatri skuhati fil, te u ohlađeno dodati izrađeni margarin.

Biskvit izrezati po dužini na 3 dijela te slagati: biskvit - fil - biskvit - fil - biskvit - fil (gore i okolo sve namazati i ukrasiti)

Nema komentara:

Objavi komentar

TIRAMISU TORTA

Za specijalnu priliku, specijalna izvjedba tiramisu poslastice! Slaganje piskota ovog tiramisua  je poseban i jako mi je zao sto nem...