utorak, 1. kolovoza 2017.

GIBANICA MAFINI RUČAK ZA 20 MINUTA



Još jedan način da se spremi tradicionalna gibanica-posebno ako nemate puno vremena.

SASTOJCI
fil
500 gr punomasnog sira
4 jajeta
1/2 šolje jogurta
100 gr ulja
po potrebi soli
kore
1/2 kg kora za pite i gibanice


PRIPREMA
Sir izmrviti viljuškom
Žumanca odvojiti od belanaca i dodati u sir belanca viljuškom dobro umItiti u posebnoj posudi i dodati u fil
Dodati jogurt i ulje



Fil dobro izmešati ali neka ostanu sitne grudvice od sira.
Uzimati po jednu koru i umakati u fil ,a zatim kao lopricu staviti u pleh za mafine, koji ste dobro nauljili.

Pećnicu zagrejati na 200 C
Peći oko 20 min, da pite porumene.

POSLUZIVANJE
za doručak ili večeru, uz jogurt ili pivo..svakako će vam prijati

Izvor:http://www.coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar

TIRAMISU TORTA

Za specijalnu priliku, specijalna izvjedba tiramisu poslastice! Slaganje piskota ovog tiramisua  je poseban i jako mi je zao sto nem...